login
Haluamme sinun viihtyvän!

Jäätelöannokset ovat varmasti se mikä ainakin nuoremman väen mieleen Cafe Metsosta ensimmäisenä tulee. Valiojäätelö ja siitä räätälöidyt herkulliset annokset ovatkin olleet kahvilamme suosikkeja aina kirjaston valmistumisesta lähtien. Klassikko Banana Split on säilyttänyt asemansa, vaikka haastajia löytyy varmasti jokaiseen makuun. Tarkemmat tiedot löytyvät jäätelömenusta.

Kahvi on jäätelön erottamaton kaveri. Perinteisen kahvin valmistamme laadukkaasta Pirkanmaan paahtimon luomuviljellystä Indonesian Raja Gayo -pavusta. Pavut jauhamme juuri ennen kahvin keittoa! Espressopohjaisten erikoiskahvien raaka-aineena on kahvilassamme myös Pirkanmaan paahtimon kahvipavut. Tällä hetkellä käytössä on Brasilialainen San Rafael -espresso. Kaakaon ystäviä hemmotellaan Tazza-kaakaolla. Kahvimenusta voit valita suosikkisi valmiiksi. Mielellämme kerromme vaihtoehdoista lisää myös kun tulet käymään.

Kahvileivät ovat aina tuoreita ja suurilta osin myös kahvilassamme valmistettuja. Suolainen valikoima koostuu sämpylöiden ja pasteijoiden ohella bageleista, panineista sekä herkullisista piiraista.

Jo usean vuoden ajan on arkisin lounasaikaan ollut tarjoilla erilaisia keittoja. Keitot valmistetaan tuoreista, aidoista raaka-aineista. Pakastekalakuutioihin ja valmiisiin keittopohjiin et Cafe Metsossa törmää. Esimerkiksi lihakeiton valmistamme aina kokonaisesta lihasta tuntien rauhallisella keittämisellä ja porokeitosta ei löydy saksanhirveä. Lounasmenusta löydät päivittäin vaihtuvat keittomme. Mikäli haluat keitolle vaihtelua, on tarjoilla myös raikkaita lounassalaatteja.

Kuumien juomien lisäksi Cafe Metsossa on runsas valikoima virvoitusjuomia, tuoremehuja ja muita kylmiä juomia myös mukaan otettavaksi.

Tampereen pääkirjaston 2.kerroksen tilamme ovat avarat ja viihtyisät. Mikäli haluat järjestää suuremman tilaisuuden tai tarvitset rauhallisen kabinetin, voit varata tilan kirjaston vahtimestareilta. Toimitamme tarjoilut myös aukioloaikojen ulkopuolella. Kokous- ja juhlapalvelut sivulla on lisätietoa catering-toiminnastamme.

Toivotamme sinut erittäin lämpimästi tervetulleeksi!